Vedete

Alexandru Papadopol s-a iubit cu Anemona Niculescu! Povestea de dragoste de care a uitat toata lumea! Spunea ca e sufletul lui pereche si ca de dragul ei s-a lasat de fumat.

Anemona Niculescu a cunoscut succesul in trupa ASIA, formatie de care s-a despartit insa in 2003. Atunci vedeta, de meserie actrita, s-a angajat la Teatrul National unde l-a cunoscut pe Alexandru Papadopol.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Alexandru Papadopol s-a iubit cu Anemona Niculescu! Povestea de dragoste de care a uitat toata lumea! Spunea ca e sufletul lui pereche si ca de dragul ei s-a lasat de fumat.icon photo

Actorul era foarte bine cotat in generatia tanara, dar nu cunoscuse inca celebritatea la nivel national, aceasta venind mai tarziu, odata cu debutul lui in telenovele.

Intalnirea cu Anemona a avut loc in casa prietenului comun Nae Caramfil si inca de atunci s-au dat seama ca exista o conexiune puternica intre ei. Relatia a inceput furtunos si a continuat cu declaratii profunde de iubire.

In 2003, indragostitii declarau intr-un interviu ca sunt "suflete" pereche si povesteau ca prima oara au iesit impreuna la "Harry Potter si Camera Secretelor", film adorat de copiii din intreaga lume. Protagonistul nostru marturisea la vremea respectiva ca de dragul ei a renuntat la fumat, iar ea recunostea ca datorita lui a devenit mai toleranta.

Cei doi au si locuit impreuna, dar exact cand toata lumea ii vedea la altar, au anuntat ca se despart din pricina...nepotrivirii de caracter.

Tot raul a fost insa spre bine, caci Papadopol si-a gasit adevaratul suflet pereche, pe actrita Ioana Ginghina, care i-a daruit doi copii. Actorii au un mariaj foarte fericit si sunt un exemplu in showbiz.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?icon photo

Vedete

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?

Marius Gavrila a cam disparut din lumina reflectoarelor si multi fani de-ai lui sunt curiosi sa afle ce mai face celebrul organizator de evenimente.

Titlu secțiune