Paparazzi

FOTO EXCLUSIV! Alexandru Papadopol se plimba cu autobuzul laolalta cu "muritorii de rand"! Cunoscutul actor nu si-a luat aere de vedeta, cu toate ca-l stie o tara intreaga!

Alexandru Papadopol e un actor plin de talent din noua generatie, care a reusit, insa, sa ramana modest.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 23 mar 2016

Echipa WOWbiz.ro l-a intalnit pe Alexandru Papadopol exact acolo unde se astepta mai putin: in autobuzul 368. Actorul a urcat in mijlocul de transport in comun la Stirbei Voda, la statia din apropierea Parcului Cismigiu si a mers pana la Piata Romana. Echipat cu un rucsac pozitionat strategic in fata, el s-a asezat pe un scaun si a butonat in permanenta telefonul mobil. Nu a parut nici o secunda jenat de postura in care se afla, ba din contra, era extrem de relaxat si in elementul lui.

Ce-i drept, la ora la care a urcat in autobuz, acesta era aproape gol, asa ca nimeni nu l-a deranjat. Chiar si asa, ramane de apreciat ca un actor de calibrul lui Papadopol, care apare zilnic in filme, reclame sau la teatru, nu a capatat aere de vedeta si poate circula la fel cum o fac si „muritorii de rand”.

print
Stiripesurse.ro
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
X