Paparazzi

FOTO EXCLUSIV! Alexandru Papadopol se plimba cu autobuzul laolalta cu "muritorii de rand"! Cunoscutul actor nu si-a luat aere de vedeta, cu toate ca-l stie o tara intreaga!

Alexandru Papadopol e un actor plin de talent din noua generatie, care a reusit, insa, sa ramana modest.
STIRILE
WOW
Publicat Miercuri, 23 Martie 2016 12:20

Echipa WOWbiz.ro l-a intalnit pe Alexandru Papadopol exact acolo unde se astepta mai putin: in autobuzul 368. Actorul a urcat in mijlocul de transport in comun la Stirbei Voda, la statia din apropierea Parcului Cismigiu si a mers pana la Piata Romana. Echipat cu un rucsac pozitionat strategic in fata, el s-a asezat pe un scaun si a butonat in permanenta telefonul mobil. Nu a parut nici o secunda jenat de postura in care se afla, ba din contra, era extrem de relaxat si in elementul lui.

Ce-i drept, la ora la care a urcat in autobuz, acesta era aproape gol, asa ca nimeni nu l-a deranjat. Chiar si asa, ramane de apreciat ca un actor de calibrul lui Papadopol, care apare zilnic in filme, reclame sau la teatru, nu a capatat aere de vedeta si poate circula la fel cum o fac si „muritorii de rand”.

print
"Seamana cu un extraterestru anorexic". Cum arata modelul de 23 de ani, despre care internautii spun ca are "brate subtiri ca niste crengute"
"Seamana cu un extraterestru anorexic". Cum arata modelul de 23 de ani, despre care internautii spun ca are "brate subtiri ca niste crengute"
X