HOMEPAGE

Alimentul la care ar trebui să renunţi definitiv! Un medic oncolog trage un semnal de alarmă: ”E otravă!”

Cancerul este o boală care afectează, la nivel mondial, milioane de oameni, fapt pentru care un medic oncolog atrage atenţia că un aliment ar trebui să dispară definitiv din dieta noastră, întrucât este otravă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Alimentul la care ar trebui să renunţi definitiv! Un medic oncolog trage un semnal de alarmă: ”E otravă!”


Este vorba despre carnea procesată, care după părerea medicului Cătălin Costovici, este extrem de nocivă pentru sănătate.

”Carnea procesată trebuie să dispară din alimentaţia oricăruia dintre noi: salamurile, cârnaţii, crenvurştii, parizerul, mezelurile cu carnea mărunţită. Este cea mai nenorocită, e otravă, pentru că procesarea în sine înseamnă şi nişte stabilizatori, coloranţi, celebrele E-uri.

Iar efectul lor e cumulativ în timp şi, în zeci de ani, aceste efecte, sunt otravă pe pâine
”, a atras atenţia medicul Costovici.


Mai mult de atât, el susţine că apariţia cancerelor este întâmplătoare, urmarea hazardului, iar numărul bolnavilor este în continuă creştere:”Vorbim totuşi de peste 150.000 de cancere în prezent, ceea ce este foarte mult. Incidenţa cancerului este într-o creştere explozivă. Toată nebunia în care trăim, după ‘89 încoace, se repercută şi în incidenţa cancerului. A tuturor cancerelor şi la orice vârstă, din păcate.”, a mai spus el conform evz.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune