Vedete

Poza cu care Alina de la “Bravo, ai stil” a incins internetul! Blondina era aproape goala! S-a imbracat doar intr-un body si un voal transparent!

Alina Ionescu, blonda care a facut furori pana in semifinale la show-ul “Bravo, ai stil”, arata absolut fabulos! Dimensiunile femeii sunt de manechin, 90-60-90, iar chipul de papusa, astfel ca, nu e de mirare, daca ea va urma o cariera in lumea modei!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.


Poza cu care Alina de la “Bravo, ai stil” a incins internetul! Blondina era aproape goala! S-a imbracat doar intr-un body si un voal transparent!icon photo
Pana atunci, recent, Alina a postat pe adresa ei de socializare o imagine incendiara, care i-a adus o multime de like-uri, dar si de aprecieri din partea barbatilor in special!(intra sa vezi ce pictorial nud a realizat castigatoarea de la "Bravo, ai stil")

Poza cu care Alina de la “Bravo, ai stil” a incins internetul! Blondina era aproape goala! S-a imbracat doar intr-un body si un voal transparent!
Alina avea o tinuta sumara, compusa doar dintr-un body negru, accesorizat cu pietre, peste care avea un voal atat de transparent incat lasa sa i se vada picioarele lungi, perfecte, si…posteriorul apetisant!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune