Stiri

Alina de la Exatlon, aparata in mediul online dupa ce i s-a spus sa-si rada mustata! "Sunt pete de la soare. Nu vedeti bine"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Alina de la Exatlon, aparata in mediul online dupa ce i s-a spus sa-si rada mustata! "Sunt pete de la soare. Nu vedeti bine"icon photo
 
Pariul dintre cei trei Faimosi" Giani, Vladimir si Catalin Cazacu a starnit valuri de amuzament in mediul online, dupa ce si-au ras barba si au ramas doar cu mustata. Insa, se pare ca, o concurenta a ajuns si ea in vizorul rautaciosilor. 
 
Din cauza soarelui puternic, Alina are o pata pe buza inferioara si de la televizor pare sa aiba... mustata. Comentariile rautacioase la adresa razboinicei nu s-au lasat prea mult asteptate. 
 
"Ai fost crima la faza asta! Alina vrea sa faca si ea parte din cei 3 muschetari.. inca putin si va avea mustata mai mare ca a baietilor", "Cu masina de tuns iarba e mai sigur", "Buna intrebare, chiar are nevoie" sau "Il ajunge pe Vladimir", au fost doar cateva din comentariile rautacioase la adresa Alinei. 
 
 
Admiratorii concurentei Exatlon au sarit in apararea ei, elucidand misterul. Razboinica nu are mustata, sunt doar pete de la soare. 
 
"Sunt pete de la soare. Nu vedeti bine", "sunt de la soare", "sunt pete", "mergi la oftalmolog, nu vezi bine", au aparat-o admiratorii. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune