WOW

EXCLUSIV! Am aflat cum i-a prins Mihaela pe Borcea si pe Valentina Pelinel! Totul e inregistrat pe camerele video

Cuplul Mihaela si Cristi Borcea si cuplul Cristian Boureanu si Valentina Pelinel au fost prieteni de familie, se vizitau des, petreceau si chiar faceau planuri pentru vacante. Totul pana cand afacerista a vazut cateva filmari cu sotul ei si cu blondina Valentina.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 10 ian 2016

In 2010, Cristi Borcea inca era casatorit cu Mihaela si era foarte bun prieten cu cuplul Cristian Boureanu – Valentina Pelinel. Cele doua familii se vizitau des, planificau vacante impreuna, iar sotiile se intelegeau chiar foarte bine. La un moment dat au si fost surprinsi impreuna de paparazzii publicatiei Uups, la iesirea dintr-un club de noapte din Mamaia, iar in imagini se poate observa ca Mihaela si Valentina erau apropiate.

Ulterior insa, Mihaela ar fi simtit ca intre sotul ei si Pelinel ar fi ceva mai mult decat o simpla relatie de prietenie, iar acest lucru i-ar fi fost confirmat in momentul in care Boureanu si manechinul i-au vizitat si au luat masa impreuna, la vila din Pantelimon.

“Mihaela ar fi aflat de relatia lui Borcea cu Pelinel dupa ce s-a uitat pe camerele video pe care le are la vila din Pantelimon. Cand venea Pelinel si Boureanu in vizita la ei, sau la petreceri, Borcea si Pelinel se mai retrageau… Mihaela a vazut multe, stie multe, dar e o doamna si nu spune nimic”, sustin surse din anturajul Mihaelei Borcea.

Culmea, in 2011, la “petrecerea” organizata de Cristi si Mihaela Borcea, cu ocazia divortului, au fost invitati si cuplul Boureanu – Pelinel. Evenimentul la care au participat in jur de 100 de persoane a avut loc la vila lor din Pantelimon.

Zvonurile despre o posibila relatie intre Borcea si Pelinel au aparut tarziu insa, abia dupa ce Borcea a divortat de Mihaela si s-a insurat cu Alina Vidican.

Pelinel e insarcinata in peste patru luni, insa pana acum blondina nu a dezvaluit numele tatalui copilului pe care-l poarta in pantece, chiar daca se zvoneste ca acesta ar fi Cristi Borcea.

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X