HOMEPAGE

"Am fost la analize, iar acum trec la..." Medicilor nu le-a venit sa creada cand au citit rezultatul analizelor facute de Denisa

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


"Am fost la analize, iar acum trec la..." Medicilor nu le-a venit sa creada cand au citit rezultatul analizelor facute de Denisaicon photo
Starea Denisei s-a inrautatit considerabil de la o zi la alta. Inca de la debutul bolii, organismul Denisei era extrem de slabit, iar analizele pe care artista si le-a facut aveau sa prevesteasca nenorocirea care urma sa se abata asupra ei.
Vraciul artistei, Marian Vasile, a vorbit despre starea dezastruoasa in care se afla artista, cu putin timp inainte sa inceapa tratamentul naturist prescris de el. Medicii au ramas uimiti de ce au gasit in corpul ei.

"Am fost la analize, iar acum trec la..." Medicilor nu le-a venit sa creada cand au citit rezultatul analizelor facute de Denisa

"Avea nişte analize extraordinar de rele. Proteina C reactivă trebuie să fie mai mică decât 5 şi ea avea 235. TGO era 700. Asta era înainte de Viena. (...) Dovada e că peste două săptămâni când i-am spus <<Deni, trebuie să facem nişte analize>>. S-au mirat şi medicii. TGO de la 700 a ajuns la 130, proteina C reactivă de la 235 la 145. Inflamaţiile se duceau.  (...) După două săptămâni, când am trimis-o să-li refacă analizele, a plecat singură cu maşina în oraş. S-a făcut ceasul 11, am spus să o sun <<Denisa, eşti ok?>>. <<Da Marine, sunt în oraş. Am fost la analize şi acum trec puţin pe la o prietenă şi mă duc acasă>>", a declarat Marian Vasile, vraciul Denisei, la un post de televiziune.
Dupa ce a inceput tratamentul naturist, Denisa s-a simtit o perioada mai bine, insa apoi, simptomele bolii au lovit-o din plin.
Familia si artista au decis sa renunte, ulterior, la leacurile prescrise de Marian Vasile si sa gaseasca noi alternative la tratament.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!icon video

Vedete

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!

Toata Romania vorbeste despre crima odioasa care a avut loc in urma cu doua zile, in statia de metrou Dristor 1. O tanara de 25 de ani a fost impinsa pe sine de o femeie pe care nu o cunostea. S-a zbatut sa se ridice, dar atacatoarea a lovit-o cu piciorul in fata, Alina gasindu-si sfarsitul sub rotile trenului.

Titlu secțiune