Biz

Am intrat in palatul lui Ogica! Celebrul jucator de loto are un conac de poveste! Locuinta lui de pe malul lacului are mobila moderna si un semineu FOTO EXCLUSIV

Stelian Ogica si-a schimbat stilul de viata si imaginea in ultimii doi ani. Invitatul obisnuit al emisiunilor nocturne de divertisment s-a implicat in afacerile fiicei si ale cumnatului sau, Adrian Ropotan, si a stat departe de scandaluri.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 21 oct 2017

Multi sunt de parere ca oamenii nu se schimba niciodata, dar Stelian Ogica, cel mai cunoscut jucator de loto mioritic, pare sa fi renuntat la certurile televizate care l-au facut celebru in favoarea unei vieti linistite, alaturi de familie. De dragul fiicei lui, Raluca, barbatul s-a implicat serios in afacerile familiei, a fost sef de santier responsabil la blocurile pe care mostenitoarea lui le construieste alaturi de partenerul ei de viata si, in paralel, s-a ocupat si de propriile proiecte. 

Incet,incet eforturile protagonistului nostru au fost rasplatite, acesta strangand bani sa-si mobileze conacul de la Mirau. Lucrarile locuintei situate intr-un decor de poveste, pe malul lacului, au fost finalizate in urma cu un an, dar Ogica locuieste acolo din 2013.

De patru ani, barbatul este amfitrionul unor petreceri de Craciun cu mancaruri traditionale pentru toate gusturile, cu muzica buna si zeci de invitati. Simpaticul personaj s-a atasat mult de casa lui insa din motive necunoscute a hotarat sa scoata proprietatea la vanzare contra sumei de 150.000 de euro.

Conform propriilor declaratii, Ogica a investit in conacul de la Mirau in jur de 200.000 de euro. Imobilul a fost insa scos la vanzare contra sumei de 150.000 de euro de o firma care se ocupa cu tranzactii imobiliare.

Reprezentantii entitatii au prezentat proprietatea, specificand ca se afla la 40 de kilometri de Bucuresti si ca suprafata totala a terenului este de 15.000 mp, incluzand un iaz, o livada si o mica podgorie.

print
Stiripesurse.ro
Lacrimi si rugaciuni pentru Adrian, unul dintre cei patru prieteni raniti in masina parcata la Bascov! Tanarul a murit in aceasta dimineata la spital
Lacrimi si rugaciuni pentru Adrian, unul dintre cei patru prieteni raniti in masina parcata la Bascov! Tanarul a murit in aceasta dimineata la spital
X