Biz

Amandoi si-au facut o cariera in modeling, inaintea celei in cinematografie! Cine-i mai frumos, printul Mustafa din “Suleyman” sau Emir din “Feriha”?

Sunt doi actori iubiti, dar inainte au fost modele de success.
STIRILE
WOW
Publicat Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013 00:00

Feriha si Emir

Mehmet Gunsur este la 38 de ani un actor indragit, iar rolul printului Mustafa din “Suleyman Magnificul” i-a adus celebritatea si peste hotarele Turciei. Putini stiu ca inainte de a fi actor, Mehmet a fost model. “Modellingul este prima mea pasiune. Am castigat bani frumosi din aceasta meserie si inca mai castig”, declara Mehmet. In “Suleyman Magnificul”, el joaca rolul printului Mustafa, primul baiat al sultanului si mostenitorul tronului.

Pe de alta parte, Catagay Ulusoy a obtinut, in 2010, chiar titlul de cel mai bun model din Turcia. Frumosul brunet a debutat in cinematografie chiar cu rolul Emir, din Feriha. Dupa acest rol, Catagay a primit tot mai multe oferte.

Iata cateva poze cu cei doi barbati celebri. Care ti se pare mai frumos?

Catagay UlusoyMehmet Gunsur
Pe Catagay Ulusoy il puteti vedea in serialul Feriha, in fiecare sambata, de la ora 21.00, la Kanal D

print
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
X