Vedete

Amanunte ascunse din viata amoroasa a Loredanei Chivu. Cum o umilea un fost iubit de fata cu prietenii: "A devenit violent, m-a dat cu capul de pat"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Amanunte ascunse din viata amoroasa a Loredanei Chivu. Cum o umilea un fost iubit de fata cu prietenii: "A devenit violent, m-a dat cu capul de pat"icon photo
 
Cei patru ani de relatie dintre Loredana Chivu si Mihai s-au terminat cu scandal. Chiar daca de afara parea relatia perfecta, Loredana a avut mult de patimit din dragoste. Din pacate, asta nu este singurul esec in dragoste pentru blondina. 
 
“E rusinos ce mi s-a intamplat! Una e sa ai o aventura, alta e sa ai o relatie si sa vorbesti urat de femeia cu care stai in casa! Imi asum despartirea, asa cum mi-am asumat relatia asta falsa! A invins si dragostea de data asta… se pare ca e indragostit de o bagaboanta! Este cu alta de cateva luni… sa fie fericit! Problema e de ce m-a mintit pe mine cand i-am zis clar ca nu il tine nimic langa mine si ca e liber oricand sa fie cu cine vrea, Cu conditia sa fie sincer cu mine. El a ales sa–si imparta viata cu altcineva in timp ce pe mine ma mintea ca ma iubeste… a ras de mine la acea fata, care, culmea, a fost la ziua mea… l-am intrebat frumos daca are pe altcineva, a zis ca nu… eu nu vreau dragoste cu sila. M-a mintit, nu m-a respectat si totul pentru o fata care lucreaza in bordeluri… sa fie fericit cu cine vrea fara sa rada de femeia cu care pana azi a stat in casa si i-a oferit absolut tot!”, declara Loredana, imediat dupa despartire de Mihai.
 
"Cu timpul a devenit din ce in ce mai violent. Cea mai si cea mai urata bataie pe care am primit-o din partea lui a fost si ultima, s-a intamplat de fata cu vreo 30 de persoane, prieteni apropiati, la un gratar. Pregateam carnea si mi-a zis sa curat niste cartofi. I-am raspuns pe un ton mai rastit, nu i-a placut tonalitatea mea si m-am trezit intr-o serie de pumni si picioare. Atat de tare m-a lovit cu pumnii si picioarele incat mi-a rupt blugii pe care-i aveam pe mine. A venit, mi-a dat o palma, m-a dat cu capul de pat, si mi-a umflat ochiul. Chiar de ziua mea, am petrecut-o frumos, cu ochiul umflat”, a mai povestit Loredana, intr-un interviu mai vechi, potrivit cancan.ro.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune