Vedete

Ana-Maria Barnoschi, atractia copiilor astazi, la castingul pentru “Roata Norocului”

Ana-Maria Barnoschi a dat astazi in mintea copiilor, la castingul pentru “Roata Norocului”, desfasurat la Plaza Romania.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Ana-Maria Barnoschi, atractia copiilor astazi, la castingul pentru “Roata Norocului”icon photo

Vedeta a fost protagonista unei serii fabuloase de “strambaturi” in fata aparatului de fotografiat, alaturi de micutii care au provocat-o sa le arate ce poate in acest “domeniu”. Ana-Maria s-a schimonosit cat a putut, starnind hohote de ras printre copii, fara insa a reusi sa se uratească vreun pic.

Dimpotriva, copiii au declarat la unison ca e o “frumoasa si atunci cand se stramba”.
“M-am amuzat teribil, intotdeauna intalnirile cu fanii sunt extraordinare. Iar copiii intotdeauna au fost slabiciunea mea!”, a declarat vedeta.

Castingul continua astazi, la Plaza Romania, pana la ora 19:00, toti cei interesati sunt rugati sa vina inarmaţi cu pofta de distractie!!!

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New Yorkicon photo

Vedete

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Iasmina, romanca ce va pune mana pe Statuia Libertatii peste doar cateva saptamani, este o tinerica, frumoasa foc, din Timisoara care se pregateste acum pentru emotii cum nu a mai avut pana acum. Nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca ea urmeaza sa fie personajul principal al nuntii anului din New York.

Titlu secțiune