WOW

Ana Maria si-a ucis fetita intr-un lighean, iar apoi i-a dat foc. Mama criminala a povestit cu lux de amanunte omorul

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 17 oct 2017

Ana Maria Surliac a fost condamnata la 15 ani de inchisoare, dupa ce si-a ucis pruncul nou-nascut. Femeia in varsta de 30 de ani a fost acuzata de omor deosebit de grav, dupa ce a povestit judecatorilor detali cumplite din ziua in care si-a ucis in chinuri mari fetita noua nascuta.

 


Mama a doi copii, femeia nu isi dorea cea de-a treia sarcina, motiv pentru care a tinut-o in secret.

 


Dupa ce a nascut acasa, Ana Maria a lasat nou-nascutul sa se chinuie pana la moarte aproape 24 de ore.”Imediat după expulzie, a luat o căciuliţă din bumbac, a pus-o în partea superioară a corpului nou-născutului pentru a-l sufoca, a luat un cearşaf şi l-a învelit complet, lăsându-l să moară într-un lighean din plastic din camera unde l-a născut. A lăsat fătul în acel lighean iar pe la orele 17.00, cu aproximaţie, l-a mişcat iar acesta se mişca şi plângea. L-a lăsat în acelaşi loc şi acoperit cu aceleaşi cârpe, a dormit în noaptea de 09/10 august în altă cameră cu copiii, iar a doua zi, pe la orele 14.00-15.00 s-a uitat la fat şi a constatat că acesta a decedat, hotărându-se imediat să îl ardă şi să îl arunce. Acoperit cu acele cârpe, l-a dus în faţa casei, a pus peste el hârtii şi frunze uscate şi i-a dat foc. După ce focul s-a stins, a constatat că fătul arsese parţial, a luat o lopată, l-a pus într-o găleată de plastic şi l-a aruncat în WC-ul din spatele casei”, se explică în hotărârea instanţei, potrivit Adevarul.

 

 In motivarea condamnarii judecatorilor din Iasi arata ca modul in care a actionat tanara arata ca aceasta a premeditat inca de dinainte de nastere crima, astfel incat, nu s-a putut retine scuza ca fapta a fost savarsita pe fondul tulburarii produse de nastere.

 

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X