Vedete

Anamaria Prodan a rabufnit! Vedeta sare la gatul celor care au spus ca Ionela Prodan este in stare grava! Asta este adevarul despre mama sa: "Mama nu are nicio metastaza"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Anamaria Prodan a rabufnit! Vedeta sare la gatul celor care au spus ca Ionela Prodan este in stare grava! Asta este adevarul despre mama sa: "Mama nu are nicio metastaza"icon photo
 
In ultimele zile au existat zvonuri conform carora Ionela Prodan ar avea metastaze pancreatice si ca nu mai are mult de trait. 
 
Fiica sa, Anamaria Prodan a rupt tacerea si a spus adevarul despre starea de sanatate a mamei sale. 
 
“Mama nu are nicio metastază, astea sunt pure golănii. Eu sunt la Sibiu acum, am fost plecată cu munca. Să fim serioşi, dacă mama avea aşa ceva, eu o lăsam singură? Da, este internată în spital, dar în niciun caz nu este pe moarte, aşa cum s-a spus. Este chiar binişor, sub stricta atenţie a unei echipe foarte bune de medici. 
 
 
Nu pot sta nonstop cu mama la spital, dar vorbim în permanenţă la fel. Toată lumea să se liniştească. Mama nu are vreo boală terminală”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf pentru cancan.ro. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune