Vedete

Anamaria Prodan, cum a aparut in ziarele din Cehia! Impresara a fost prezentata ca o diva, insa si in costum de baie

Celebritatea Prodancei a depasit granitele tarii si ea apare acum ca o adevarata personalitate si in presa din Europa!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.


Anamaria Prodan, cum a aparut in ziarele din Cehia! Impresara a fost prezentata ca o diva, insa si in costum de baieicon photo

Anamaria Prodan, cum a aparut in ziarele din Cehia! Impresara face senzatie in aceste zile la Praga!  Aflata in Cehia pentru a perfecta transferul lui Nicolae Stanciu la Sparta, cunoscuta impresara i-a cucerit pe ziaristii locali! 

Din acest motiv, romanca este mai prezenta in presa de acolo mai mult decat fotbalistul pe care cehii doresc sa il cumpere cu peste noua milioane de euro!!! (cu ce vedeta aflata la cutite s-a impacat Prodanca in urma cu putin timp)

Anamaria Prodan, cum a aparut in ziarele din Cehia! Nimeni nu s-ar fi asteptat la asa ceva

O dovada in acest sens o reprezinta aparitia in publicatiile de specialitate a carismaticei managere a lui Stanciu, prezentata drept cea mai puternica femeie din fotbalului romanesc, dar, totodata, si ca una dintre cele mai frumoase vedete autohone! Ana apare in cateva imagini cu noul ei look, serioasa si ca  un om de afaceri adevarat, dar, surpriza, si in ipostaze incndiare, in costum de baie in piscina ei din Las Vegas!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune