Vedete

Anamaria Prodan, în costum de baie după ce a slăbit considerabil! Cum arată sexy impresara

Anamaria Prodan a slăbit considerabil în ultima perioadă şi n-a ezitat să vorbească despre sacrificiile pe care le-a făcut, însă eforturile ei se văd cu ochiul liber atunci când îmbracă costumul de baie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.Anamaria Prodan, în costum de baie după ce a slăbit considerabil! Cum arată sexy impresara
icon photo

Anamaria Prodan şi-a dorit cu ardoare să arate bine şi se pare că a reuşit. Vedeta a profitat din plin de sfârşitul de săptămână şi s-a bucurat de o zi petrecută la piscină.
Anamaria Prodan, în costum de baie după ce a slăbit considerabil! Cum arată sexy impresara


În urmă cu puţin timp, ea a făcut publică o fotografie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie în două piese, ce-i evidenţiază perfect trupul, iar fanii au fost în delir.


”Foarte sexy.”, ”Arăţi fabulos”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune