Vedete

Anamaria Prodan, în costum de baie după ce a slăbit considerabil! Cum arată sexy impresara

Anamaria Prodan a slăbit considerabil în ultima perioadă şi n-a ezitat să vorbească despre sacrificiile pe care le-a făcut, însă eforturile ei se văd cu ochiul liber atunci când îmbracă costumul de baie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.Anamaria Prodan, în costum de baie după ce a slăbit considerabil! Cum arată sexy impresara
icon photo

Anamaria Prodan şi-a dorit cu ardoare să arate bine şi se pare că a reuşit. Vedeta a profitat din plin de sfârşitul de săptămână şi s-a bucurat de o zi petrecută la piscină.
Anamaria Prodan, în costum de baie după ce a slăbit considerabil! Cum arată sexy impresara


În urmă cu puţin timp, ea a făcut publică o fotografie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie în două piese, ce-i evidenţiază perfect trupul, iar fanii au fost în delir.


”Foarte sexy.”, ”Arăţi fabulos”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Frumoasa bruneta naste peste sase luni.icon photo

Vedete

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Frumoasa bruneta naste peste sase luni.

Adelina Pestritu si-a indeplinit visul. Vedeta isi dorea sa devina mamica, iar acum cateva saptamani a aflat ca va fi vizitata de barza in a doua jumatate a verii.

Titlu secțiune