Actual

Anastasia Gavril, fiica preotului mort în accidentul cumplit de la Cornu Luncii, s-a stins din viaţă!

A trecut o săptămână de la accidentul cumplit de la Cornu Luncii, în care s-a stins din viaţă preotul Gavril, iar acum fiica acestuia, Anastasia Gavril a murit şi ea.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 21 oct 2017Potrivit obiectivdesuceava.ro, starea de sănătate a fetiţei în vârstă de 10 ani s-a deteriorat de la zi la zi, medicii fiind din ce în ce mai rezervaţi în ceea ce priveşte şansele ei de supravieţuire.

Fetiţa a fost ţinută în viaţă doar de aparate şi de medicamentele care i-au susţinut activitatea inimii. Din păcate, după o săptămână de agonie, aceasta a murit. Nici starea de sănătate a mamei nu s-a îmbunătăţit, medicii fiind foarte rezervaţi şi în ceea ce o priveşte pe femeia în vârstă de 35 de ani.


Preotul Petru Gavril, sora şi cumnatul său au murit pe loc, iar o fiică de-a sa a decedat la spital. De asemenea, şoferul care a produs accidentul a fost declarat şi el mort.

Preotul din localitatea Lămăşeni, comuna Rădăşeni, se îndrepta împreună cu familia şi cu patru copii spre Iaşi, pentru a se închina la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva când maşina sa a fost lovită violent de un vehicul intrat pe contrasens.

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X