Biz

VIDEO De la ce a pornit scandalul? Anastasia Spahina, batuta de fosta ei partenera, "Papusa Barbie"

Anastasia Spaghina (19 ani ) si Valeria Lukyanova (21 de ani) erau, pana nu demult, cele mai bune prietene si partenere. Cele doua ucrainience au devenit celebre datorita felului in care imita papusile. Recent, fetele s-au certat si s-a ajuns la bataie. Sifonata a iesit Anastasia Spaghina.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 30 nov 2012

Cele doua fete s-au certat pentru prima data pe un site de socializare. Anastasia Spaghina a scris pe Facebook ca a fost invitata in Japonia, unde urma sa fie intervievata de o televiziune de top. Valeria a raspuns acid: "Au intrebat si de mine? Sunt cea mai populara Papusa Barbie din lume, e ciudat ca n-au intrebat de mine". Anastasia si Valeria au continuat dialogul si s-au acuzat reciproc de mai multe lucruri murdare.

Totul parea sa se fi terminat cu cearta de pe site-ul de socializare, insa n-a fost asa. Zilele trecute, Anastasia si Valeria s-au intalnit intamplator si au inceput sa se certe. De aici, a fost doar un pas pana la bataie. Pasul a fost facut de Valeria. Dupa "paruiala", Anastasia a postat pe canalul sau de Youtube un filmulet in care isi arata vanataile.

 

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X