Vedete

VIDEO De la ce a pornit scandalul? Anastasia Spahina, batuta de fosta ei partenera, "Papusa Barbie"

Anastasia Spaghina (19 ani ) si Valeria Lukyanova (21 de ani) erau, pana nu demult, cele mai bune prietene si partenere. Cele doua ucrainience au devenit celebre datorita felului in care imita papusile. Recent, fetele s-au certat si s-a ajuns la bataie. Sifonata a iesit Anastasia Spaghina.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Cele doua fete s-au certat pentru prima data pe un site de socializare. Anastasia Spaghina a scris pe Facebook ca a fost invitata in Japonia, unde urma sa fie intervievata de o televiziune de top. Valeria a raspuns acid: "Au intrebat si de mine? Sunt cea mai populara Papusa Barbie din lume, e ciudat ca n-au intrebat de mine". Anastasia si Valeria au continuat dialogul si s-au acuzat reciproc de mai multe lucruri murdare.

Totul parea sa se fi terminat cu cearta de pe site-ul de socializare, insa n-a fost asa. Zilele trecute, Anastasia si Valeria s-au intalnit intamplator si au inceput sa se certe. De aici, a fost doar un pas pana la bataie. Pasul a fost facut de Valeria. Dupa "paruiala", Anastasia a postat pe canalul sau de Youtube un filmulet in care isi arata vanataile.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune