Biz

Anca Badiu a aflat in sfarsit adevarul despre fratele ei care a murit in Spania! Cantareata si-a angajat avocati si dupa doi ani, misterul a fost lamurit EXCLUSIV

Anca Badiu a trait un adevarat cosmar in vara lui 2015 cand fratele ei, Mircea, a fost gasit mort, in Spania unde se afla in vacanta, in circumstante necunoscute. Pe moment, cantareata s-a gandit ca cineva ar fi vrut sa-i faca rau. Si-a angajat avocati, a cerut sa-I vada dosarul si abia acum a aflat adevarul.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 13 sep 2017

Anca Badiu a aflat in sfarsit adevarul despre moartea fratelui ei Mircea, care s-a stins la doar 43 de ani, in Spania, in urma cu doi ani. (Vezi AICI ce a facut Anca imediat dupa ce fratele ei a murit) Pentru ca s-a spus ca a murit in circumstante necunoscute, cantareata s-a luptat sa afle adevarul. Si-a angajat avocat in Spania, a dechis proces, a cerut dosarul complet al lui. Aproape doi ani au durat toate procedurile. Intr-un final, artista a aflat ca fratele ei a facut infarct. Din pacate insa, nici acum nu s-a linistit si nu poate accepta ideea barbatul a murit.

“Am aflat adevarul, da. Mircea a facut infarct, exact cum s-a spus de la inceput. In ziua respectiva a stat foarte mult la soare, a facut plaja, a mai baut ceva in club, lua si tot felul de vitamine sau pastile atunci cand mergea sa faca sport… El avea si probleme cu inima, cum toti din familie avem, insa el nu s-a plans niciodata. Nu ne-a zis ca ar avea ceva cu inima. Am aflat apoi de la niste prieteni de a-i lui ca ultima oara cand venise in tara se interesa de un cardiolog bun. Oricum eu nu-mi pot reveni dupa moartea lui. Incerc sa nu mai iau antidepresive”, ne-a spus Anca Badiu.

Fratele Ancai, Mircea Badiu, care i-a fost coleg de trupa si a cantat in formatia B Brothers, a fost ingropat intr-un cimitir dintr-un sat unde e inmormantata si mama artistei. Mircea Badiu a murit la varsta de 43 de ani, cat avea si mama interpretei atunci cand s-a stins.

print
Stiripesurse.ro
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
X