Vedete

Anca Pandrea a fost externata de la Matei Bals. Ce recomandari a primit din partea medicilor!

Actrita Anca Pandrea a fost externata din Spitalul Matei Bals, dupa 7 zile de spitalizare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Anca Pandrea a fost externata de la Matei Bals. Ce recomandari a primit din partea medicilor!

icon photo

Dupa 7 zile de tratament intensiv, perfuzii cu vitamine si intaritoare, dar si antibiotic injectabil, actrita Anca Pandrea a fost externata de la Institutul National de Boli Infectioase din Bucuresti, din Spitalul Matei Bals. Actrita ajunsese la spital, in urma cu 7 zile, dupa ce contactase virusul gripal care face ravagii la nivel national.

Din pacate, in cazul sau gripa a fost si mai severa, pentru ca actrita are probleme pulmonare cronice, are o jumatate de plaman, iar afectiune pulmonara s-a complicat si a dus la o bronhopneumonie.

Anca Pandrea a fost externata de la Matei Bals, dar a primit recomandari stricte

“Am fost externata vineri, chiar de ziua mea. Organismul meu a raspuns foarte bine la tratament si am fost ingrijita bine. Daca as fi styat acasa, nu stiu ce s-ar fi intamplat. Vineri, in ziua externarii, s-a nimerit sa fie ziua mea de nastere.

Acesta a fost cadoul pe care l-am primit- externarea. Nu am petrecut, nu am facut nimic. Medicii mi-au interzis categoric sa merg la cimitir, la Iura (n.r.: Iurie Darie). Este pentru prima oara cand sarbatoresc ziua de nastere departe de el”, a declarat Anca Pandrea pentru WOWbiz.ro.

Numarul total al deceselor provocate de virusul gripal de la inceputul sezonului 2017 – 2018 a ajuns la 17! Cea de-a 17-a victima a murit vineri, la 78 de ani, la Institutul “Marius Nasta” din Capitala. (Anca Pandrea, ce alte probleme de sanatate mai are)

 

 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cum a disparut Andrei Gheorghe din casa, la doua dimineata: „Vin politistii si ne intreaba ce mai facem, ce mai e nou...”icon photo

Vedete

Cum a disparut Andrei Gheorghe din casa, la doua dimineata: „Vin politistii si ne intreaba ce mai facem, ce mai e nou...”

La un moment dat, s-a aflat cum a disparut Andrei Gheorghe noptile, pentru a se plimba cu masina sau pentru a se intalni cu un prieten.

Titlu secțiune