Vedete

Anca Serea şi Adi Sînă, vacanţă cu peripeţii! Avionul în care se aflau a avut probleme la aterizare

Anca Serea este una dintre cele mai frumoase mămici din showbiz, iar în această perioadă se află în vacanţă în Turcia, alături de soţul ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Anca Serea şi Adi Sînă, vacanţă cu peripeţii! Avionul în care se aflau a avut probleme la aterizare


Înainte de a se bucura din plin de momentele de relaxare, cei doi au trecut prin clipe delicate, întrucât avionul în care se aflau a avut probleme la aterizare.
 


”Noi aventuri cu avionul si o aterizare urâtă “ , a scris Anca Serea pe contul de socializare, în timp ce soţul ei a confirmat, într-un videoclip, spuse ei: “Zborul din Istanbul în Antalya a fost cu nişte peripeţii”.
În ciuda întâmplărilor neplăcute prin care au trecut, cei doi au reuşit să ajungă cu bine la destinaţie, în Antalya.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!icon video

Vedete

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!

Toata Romania vorbeste despre crima odioasa care a avut loc in urma cu doua zile, in statia de metrou Dristor 1. O tanara de 25 de ani a fost impinsa pe sine de o femeie pe care nu o cunostea. S-a zbatut sa se ridice, dar atacatoarea a lovit-o cu piciorul in fata, Alina gasindu-si sfarsitul sub rotile trenului.

Titlu secțiune