Biz

Anda Adam: "Nunta Biancai cu Victor este cu siguranta nunta anului! Chiar cred ca se iubesc"

Anda Adam nu are resentimente si spune ca nunta Biancai Dragusanu cu fostul ei iubit poate fi desemnata, fara nicio problema, evenimentul cel mai important al anului.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 5 sep 2013

Cantareata nu crede ca Bianca si Victor s-au grabit cu nunta. "Fiecare isi face viata asa cum vrea, fiecare ia deciziile asa cum simte. Daca au decis sa se casatoreasca inseamna ca asta simt amandoi. Cred ca se iubesc", a declarat Anda pentru Acasa TV.

Artista nu a primit invitatie la cel mai asteptat eveniment monden al anului, programat pe 29 septembrie. "Nu am fost invitata. E o conjunctura in care nimeni nu s-ar fi simtit confortabil. Daca as fi fost invitata, m-as fi gandit bine daca sa ma duc sau nu. Cel mai probabil nu as fi putut sa ajung, aceste evenimente au loc in weekend, cand eu cant. Pana la sfarsitul lunii octombrie eu am weekenduri pline, nu pot sa anulez contractele deja semnate. E nunta anului", a explicat ea.

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X