Vedete

Anda Adam, de la Exatlon, pe masa de operatie! "Situatia este mai complicata"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Anda Adam, de la Exatlon, pe masa de operatie! "Situatia este mai complicata"icon photo
Anda Adam a suferit o ruptura de ligament la unul din genunchi, fiind vorba de aceeasi zona in care artista a mai avut in trecut probleme.

Cantareata, recent intoarsa in tara din Republica Dominicana, acolo unde a participat la cea mai tare competitie sportiva - Exatlon, urmeaza sa se opereze miercuri.
Anuntul a fost facut chiar de Anda Adam pe pagina ei de instagram."Dragi prieteni, din nefericire trebuie să mă operez de urgenţă! Situaţia genunchiului meu este mai complicată, am o ruptură acută de ligament şi trebuie înlocuit! Mâine dimineaţă întru pe mâinile domnului doctor Filipescu şi sper să îmi revin cât mai repede! Doamne ajută!", a scris Anda Adam.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune