Biz

Anda Ghita, in lacrimi! Si-a prins sotul in timp ce o insela! Barbatul, mangaieri si sarutari cu o femeie misterioasa, in timp ce sotia il astepta acasa

Anda Ghita si sotul au avut parte de tensiuni in cuplu, iar intreaga situatie a adus-o pe soacra luptatorului de K1 cu ochii in lacrimi.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 17 feb 2017


Motivul?
Anda Ghita a fost tinta unei farse marca WOWbiz, ajungand astfel la un pas sa clacheze, dupa ce a vizionat o serie de imagini cu sotul ei in care acesta se presupunea ca o insala.
"E sotul meu, alaturi de una'. E masina mea. Sotul meu e cel care a coborat din masina.
Ma crezi ca nici nu mai vad bine? Da' dar e cam nasoasa.
Nu ma asteptam. M-ai lasat far cuvinte. Sunt cu ochii in lacrimi pentru ca e un soc sa vezi asa ceva. Abia astept sa dau ochii cu el pentru ca mi-a declarat iubire si multe alte lucruri.
Cat de socata sunt? Vrei sa iti spun? Pe o scara de la 1 la 10 sunt 101"
, au fost primele ei cuvinte.

Barbatul, complice de asemenea, a reusit sa puna paie pe foc in momentul in care si-a facut aparitia in casa, iar sotia l-a confruntat.


"Eu nu pot sa stau langa el dupa ce am vazut imaginile alea. Este o clienta. Eu in locul tau nu m-as mai uita la imaginile astea care te fac de ras si pe tine si pe mine", i-a spus Anda.


Urmareste reactia fabuloasa a Andei Ghita in momentul in care a aflat ca intreaga situatie a fost o simpla farsa.
 

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X