Vedete

Andi Moisescu, impresionat de filmul trioului Bucur, Boguta, Papadopol: "Dupa parerea mea, el este castigatorul!"

Weekendul trecut s-a incheiat editia din acest an a Festivalului de Film International TIFF 2013. Desi nu a reusit sa impuste un premiu, pelicula "Love Building", realizata de actorii si producatorii Dorin Boduta, Dragos Bucur si Alexandru Papadopol este in opinia multora filmul castigator.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Printre cei care au apreciat ideea si povestea filmului realizat de casa de productie a actorilor Bucur, Boguta si Papadopol se numara si realizatorul si prezentatorul TV Andi Moisescu. Cinefil impatimit, acesta a avut ocazia sa vizioneze pelicula in timpul proiectiei care a avut loc saptamana trecuta, la TIFF 2013, eveniment cultural desfasurat la Cluj. Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol "Dupa parerea mea, "Love Building" este castigatorul! Mi-a placut mult, mult de tot filmul lui Bucur, Boguta si Papadopol. E ce se intampla aici la noi, cu si despre asta, dar povestea este spusa intr-un fel anume. E un film bun care nu trebuie ratat. O sa aveti de asteptat pana in toamna cand o sa intre in cinematografe. Merita vazut. Garantez! Si nu uitati: "Love Building", a declarat Andi Moisescu pentru WOWbiz.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune