Vedete

Andi Moisescu, pe faras la Pro TV! Sefii l-au anuntat asta! Uite ce se intampla cu emisiunea lui!

Este unul dintre simbolurile televiziunii care isi avea sediul in Pache Protopopescu, dar sefii nu au deloc mila de el cand vine vorba de emisiunea sa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.P


Andi Moisescu, pe faras la Pro TV! Sefii l-au anuntat asta! Uite ce se intampla cu emisiunea lui!
Dupa 20 de sezoane in care Andi Moisescu a fost gazda emisiunii Apropo TV, se pare ca "visul" lui se apropie de final. Cei de la paginademedia.ro anunta ca sefii lui l-ar fi anuntat ca emisiunea nu va mai fi difuzata daca el nu reuseste sa isi autofinanteze proiectul.

Conform sursei citate, Andi Moisescu nu a gasit resursele necesare pentru a finanta emisiunea Apropo TV si aceasta nu va fi difuzata pe post. Totusi, el are parte si de o "varianta de scapare" pentru ca show-ul va fi reluat atunci cand emisiunea va putea sa se finanteze singura.

Sefii televiziunii la care este angajat Andi Moisescu nu au dorit sa comenteze in niciun fel aceasta informatie.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune