Vedete

Andra a racit! Cantareata are multe spectacole in aceasta perioada, dar stie cum sa-si dreaga vocea! Video Exclusiv

Andra are o perioada extrem de incarcata, pentru ca trebuie sa onoreze foarte multe spectacole. Raceala cu care s-a pricopsit nu e deloc binevenita.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G., S.A.


Andra a racit tocmai acum, cand are zeci de spectacole pana la finalul anului. Artista nu intra insa in panica pentru ca remediul ei sa se puna pe picioare chiar functioneaza. (Vezi AICI cand a primit Andra nuielusa in ghete, de la Mos Nicolae)

Andra a racit! Cantareata are multe spectacole in aceasta perioada, dar stie cum sa-si dreaga vocea! Video Exclusivicon photo

Miercuri seara, Andra a fost la Gala Elle ce a avut loc la Palatul Parlamentului, dupa care a fugit la o cantare. 

“Sunt racita de cateva zile, dar fac fata pentru ca-mi doresc sa fie totul bine. Imi dreg vocea cu un ceai, cu o pastila de raceala… Trebuie sa fie bine. Ne rugam sa fie bine intotdeauna”, a declarat Andra, miercuri seara, la Gala Elle ce a avut loc la Palatul Parlamentului, eveniment la care a stat foarte putin pentru ca avea de onorat un alt concert.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune