Vedete

Andra, Elena Gheorghe si Lidia Buble, declaratii emotionante despre mamele lor. Uite-le pe cele mai importante femei din vietile lor. FOTO!

Andra, Elena Gheorghe si Lidia Buble au vorbit despre mamele lor. Solistele au o relatie deosebita cu cele care le-au dat viata.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Andra, Elena Gheorghe si Lidia Buble, declaratii emotionante despre mamele lor. Uite-le pe cele mai importante femei din vietile lor. FOTO!icon photo

Astazi, de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii, cele mai fericite sunt mamele. Doamnele care ne-au dat viata se bucura pentru fiecare telefon primit, iar o floare din partea copilului valoreaza mai mult decat orice comoara.

Trei dintre cele mai iubite artiste au vorbit de-a lungul carierei despre relatia speciala pe care o au cu mamele lor. Ele le-au insuflat principiile dupa care se ghideaza in viata, le-au incurajat si au fost mereu un sprijin pentru mostenitoarele lor.
 

La mulţi ani, mama! Te iubesc enorm! De la tine am învăţat ce înseamnă o femeie de nota 10: una care râde din tot sufletul, iubeşte din toată inima şi nu se teme să facă orice îşi propune. Că în viaţă nu e important să fii perfect, ci cea mai buna versiune a ta, să te iubeşti aşa cum eşti. Mulţumesc, mama, că îmi arăţi asta în fiecare zi”, a spus Andra.
 

Vezi pe kfetele.ro ce au declarat Elena Gheorghe si Andra despre mamele lor

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New Yorkicon photo

Vedete

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Iasmina, romanca ce va pune mana pe Statuia Libertatii peste doar cateva saptamani, este o tinerica, frumoasa foc, din Timisoara care se pregateste acum pentru emotii cum nu a mai avut pana acum. Nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca ea urmeaza sa fie personajul principal al nuntii anului din New York.

Titlu secțiune