Vedete

Andra, mesaj emoţionant: ”Simt că...”

Andra este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe şi adoră să fie pe scenă, ceea ce nu este un secret pentru nimeni, întrucât artista a dezvăluit, în urmă cu puţin timp, ce o face fericită.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Andra, mesaj emoţionant: ”Simt că...”
Se bucură din plin de o carieră în plină ascensiune şi este îndrăgită de milioane de oameni, iar acum frumoasa cântăreaţă a făcut un anunţ inedit.

”Prin muzică simt că ajung până la cer şi înapoi, că intru în toate sufletele care mă ascultă şi las puţin acolo din sufletul meu. Iubesc muzica şi vă iubesc pentru că sunteţi alături de mine de câte ori urc pe scenă.”, a scris Andra pe contul personal de socializare.


”Iubesc sufletul tău, iubirea pe care o răspândeşti îmi atinge inima.”/ ”Te iubesc enorm”, ”Îţi mulţumim bumbu!”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune