Vedete

Andra, mesaj emoţionant: ”Simt că...”

Andra este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe şi adoră să fie pe scenă, ceea ce nu este un secret pentru nimeni, întrucât artista a dezvăluit, în urmă cu puţin timp, ce o face fericită.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Andra, mesaj emoţionant: ”Simt că...”
Se bucură din plin de o carieră în plină ascensiune şi este îndrăgită de milioane de oameni, iar acum frumoasa cântăreaţă a făcut un anunţ inedit.

”Prin muzică simt că ajung până la cer şi înapoi, că intru în toate sufletele care mă ascultă şi las puţin acolo din sufletul meu. Iubesc muzica şi vă iubesc pentru că sunteţi alături de mine de câte ori urc pe scenă.”, a scris Andra pe contul personal de socializare.


”Iubesc sufletul tău, iubirea pe care o răspândeşti îmi atinge inima.”/ ”Te iubesc enorm”, ”Îţi mulţumim bumbu!”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"icon photo

Vedete

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"

Stela Popescu a plecat intr-o lume mai buna cand nimeni nu se astepta. Desi avea o varsta inaintata, marea actrita nu acuza probleme grave de sanatate, era vesela, plina de energie si se pregatea de turneu.

Titlu secțiune