Vedete

Andra, mesaj emoţionant: ”Simt că...”

Andra este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe şi adoră să fie pe scenă, ceea ce nu este un secret pentru nimeni, întrucât artista a dezvăluit, în urmă cu puţin timp, ce o face fericită.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Andra, mesaj emoţionant: ”Simt că...”
Se bucură din plin de o carieră în plină ascensiune şi este îndrăgită de milioane de oameni, iar acum frumoasa cântăreaţă a făcut un anunţ inedit.

”Prin muzică simt că ajung până la cer şi înapoi, că intru în toate sufletele care mă ascultă şi las puţin acolo din sufletul meu. Iubesc muzica şi vă iubesc pentru că sunteţi alături de mine de câte ori urc pe scenă.”, a scris Andra pe contul personal de socializare.


”Iubesc sufletul tău, iubirea pe care o răspândeşti îmi atinge inima.”/ ”Te iubesc enorm”, ”Îţi mulţumim bumbu!”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cum a disparut Andrei Gheorghe din casa, la doua dimineata: „Vin politistii si ne intreaba ce mai facem, ce mai e nou...”icon photo

Vedete

Cum a disparut Andrei Gheorghe din casa, la doua dimineata: „Vin politistii si ne intreaba ce mai facem, ce mai e nou...”

La un moment dat, s-a aflat cum a disparut Andrei Gheorghe noptile, pentru a se plimba cu masina sau pentru a se intalni cu un prieten.

Titlu secțiune