Vedete

Andreea Antonescu si Liviu Varciu s-au sarutat in piscina? "Sa vezi cand o sa incep eu sa ma scap"

Andreea Antonescu si Liviu Varciu s-au sarutat, insa cantareata pare sa fi uitat ceea ce s-a intamplat cu ani in urma.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Andreea Antonescu si Liviu Varciu s-au sarutat in piscina? "Sa vezi cand o sa incep eu sa ma scap"icon photo

Invitata intr-o emisiune tv, Andreea Antonescu a dat din colt in colt si nu a avut un raspuns clar despre sarutul ei cu Liviu Varciu. Poate ca si trecerea timpului a facut-o pe artista sa uite..., insa Andreea Antonescu isi asuma acel sarut din piscina.

“Să vezi când o să încep eu să mă scap! M-o fi pupat Liviu în piscină, na! Îţi dai seama că în momentul de faţă dacă zic că nu îmi amintesc nu-i bine, dacă zic că îmi amintesc, nu am nişte amintiri…

 

Eu nu ştiu să înot. Fiind vară, probabil, trebuia să intrăm în apă şi dacă m-a dusp uţin în apă ne-am pupat. Dacă noi ne-am pupat mai devreme înseamnă că cine ştie ce.

Sinceră să fiu, când am aflat de această povestire, nu aveam foarte multe amintiri. Dacă s-a întâmplat, s-a întâmplat. Eu îmi asum”, a spus Andreea Antonescu.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"icon photo

Vedete

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"

O tinuta alcatuita dintr-o punga, doi saci, o parka (tip de haina, jacheta, cu gluga – n.r.), accesorizata cu un “cercel” de la articole de pescuit, starneste controverse printre concurente, in platoul “Bravo, ai stil! All Stars”.

Titlu secțiune