Vedete

Andreea Bălan, apel disperat către fani: ”Sufăr teribil...”

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu doar câteva luni, iar de atunci e mai sensibilă ca niciodată. Tocmai de aceea, cântăreaţa a fost impresionată până la lacrimi de cazul unui bebeluş grav bolnav.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Andreea Bălan, apel disperat către fani: ”Sufăr teribil...”În urmă cu doar câteva ore, ea a făcut public un mesaj sfâşietor, prin care îşi ruga fanii să doneze pentru a salva viaţa unui bebeluş de nouă luni.


”Haideţi, vă rog din suflet, să salvăm acest îngeraş. Eu am donat, donează şi tu. Are doar nouă luni şi e grav bolnav. Sufăr teribil când văd astfel de cazuri nedrepte şi dureroase.”, a scris ea pe contul personal de socializare.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"icon photo

Vedete

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"

Stela Popescu a plecat intr-o lume mai buna cand nimeni nu se astepta. Desi avea o varsta inaintata, marea actrita nu acuza probleme grave de sanatate, era vesela, plina de energie si se pregatea de turneu.

Titlu secțiune