Vedete

Andreea Birlea, fiica lui Adrian Paunescu: "Toti copiii sunt egali in drepturi. Suntem fiii aceluiasi tata"

Femeia a fost recunoscuta oficial ca fiind fiica lui Adrian Paunescu, iar acum are dreptul la o parte din averea poetului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Intr-un interviu acordat la Pro TV, femeia a facut cateva declaratii emotionante: "Toti copiii sunt egali in drepturi. Suntem fiii aceluiasi tata. Un parinte reuseste sa-l incurajeze pe copilul sau, sa-i dea aripi. Un copil care s-a aflat mai putin".

"Sper ca eu am fost demna si sunt demna de numele tatalui meu. Eu am locuit o jumatate de an in aceeasi casa cu ei.  Nimeni nu-si doreste un asemenea spectacol, iar daca pe pamant tatal meu a avut disponibilitati diferite de timp, acolo sus toti suntem la fel. Mi se pare normal sa pastram discretia si mi se pare normal sa pastram decenta.", a spus Andreea Birlea.

Andrei, fiul lui Paunescu, a raspuns si el la declaratiile surorii sale vitrege: "Sper ca familia noastra, prin toti membrii, se va purta onorabil si nu va face lucruri care sa nu fie morale. Tatal meu ar fi fost absolut oripilat si nu si-ar fi dorit sub nicio forma sa se fi ajuns la impartirea averii. A fi fiul lui Adrian Paunescu poate fi nu numai o mare sansa, ci si o mare povara. Imi pare rau ca nu mai e aici ca sa ii pot impartasi lucrurile bune pe care le fac. Astea il bucurau cel mai mult."

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adelina Pestritu socheaza din nou. Fanii au crezut ca nu vad bine. Uite ce a putut sa poarte sexy graviduta intr-o zi. FOTO!icon photo

Vedete

Adelina Pestritu socheaza din nou. Fanii au crezut ca nu vad bine. Uite ce a putut sa poarte sexy graviduta intr-o zi. FOTO!

Adelina Pestritu este o gravida pusa pe sotii. Vedeta are un simt al umorului de invidiat.

Titlu secțiune