Vedete

Andreea Mantea este designer! I-a creat rochia de seara a Anei Maria Prodan la Gala Fotbalului! Iti place?

Aseara, la Gala Fotbalului 2012, Ana Maria Prodan a purtat o rochie semnata, surprinzator, Andreea Mantea! Vedeta KanalD are un atelier de croitorie si creaza haine de placere.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


Anamaria Prodan a fost stralucitoare la "Gala Fotbalului" intr-o rochie neagra, lunga, pe corp, din catifea de cea mai buna calitate. Surprinzator, superba tinuta nu a fost opera vreunui designer celebru, asa cum ne-am fi asteptat, ci ea a fost desenata si creata de Andreea Mantea.

"Am vazut-o pe Andreea la emisiunea "WOWbiz" cu o rochie foarte frumoasa si am intrebat-o de unde si-a cumparat-o! Mi-a spus ca are un atelier de croitorie, dar nu vrea sa faca mare tam-tam pe tema asta. Insa, mie mi-a placut atat de mult tinuta, incat am rugat-o sa-mi faca una asemanatoare. In ciuda faptului ca plecam in America si nu aveam cum sa o probez, tot am comandat-o si, la intoarcere, chiar cu o zi inainte de eveniment, am avut surpriza ca rochia sa imi vina perfect. Sunt foarte multumita si vreau sa o felicit pe Andreea Mantea, chiar daca stiu ca ea nu vrea sa vorbesc despre acest lucru", a declarat Anamaria Prodan, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Impresara a tinut sa arate foarte bine aseara, pentru ca sotul ei, Laurentiu Reghecampf, a primit un premiu important in gala, "Cel mai bun reprezentant al fotbalului romanesc in Europa". Nici tehnicianul Stelei nu a stat prost la capitolul vestimentatie, dimpotriva a avut o tinuta "Armani", aleasa si ea special pentru eveniment.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune