Vedete

Andreea Marin, de urgenta la spital: "Nu exista asa ceva"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Andreea Marin, de urgenta la spital: "Nu exista asa ceva"
 
Andreea Marin a intampinat s-a confruntat cu probleme de sanatate si a ajuns la spital pentru un control. Vedeta nu isi mai putea folosi in totalitate mana dreapta. 
 
Problema a aparut in urma executarii unor exercitii fizice. 
 
„O durere de umar. La inceput am spus ca m-o fi tras curentul, cum obisnuim noi sa spunem. Unii medici in ziua de astazi spun ca nici nu exista o asa poveste cu curentul, care te afecteaza, ci ca ai facut cu siguranta o miscare gresita, ceea ce s-a intamplat si in cazul meu”, a marturisit Andreea.
 
 
„Fac sport destul de mult. Uneori ma grabesc si asta nu e bine, pentru ca nu am facut incalzirea asa cum se cuvine. Pe moment nu am simtit vreo mare durere, dar in timp am observat ca nu mai pot nici sa bag mana in haina, deci nu pot duce mana mai mult decat atat in spate, am nevoie de ajutor ca sa ma imbrac pur si simplu. Nu pot ridica lucruri grele, pana la urma e mana dreapta, de care ai atata nevoie”, a declarat Andreea Marin.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New Yorkicon photo

Vedete

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Iasmina, romanca ce va pune mana pe Statuia Libertatii peste doar cateva saptamani, este o tinerica, frumoasa foc, din Timisoara care se pregateste acum pentru emotii cum nu a mai avut pana acum. Nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca ea urmeaza sa fie personajul principal al nuntii anului din New York.

Titlu secțiune