Biz

Andreea Marin, declaratii neasteptate despre Stefan Banica! Motivul pentru care a luat legatura cu fostul sot

Andreea Marin a recunoscut ca va face parte din noua emisiune de dans si, mai mult, dupa ce a vorbit despre relatia pe care o va avea cu Mihaela Radulescu, aceasta a mai facut o dezvaluire.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 17 feb 2017
Pentru ca Andreea Marin va fi jurata in noul show, aceasta a apelat la ajutorul fostului sot, caruia i-a cerut sfaturi. 

 

"Am fost alaturi de el in anii in care a prezentat o emisiune similara, ne-am sfatuit, cred in calitaţile lui ca artist si profesionist. Impartasim cea mai frumoasa grija pe care un parinte o poate avea: cea pentru copilul nostru, nu vad nimic nepotrivit in a-i cere o opinie la nevoie", a declarat Andreea Marin pentru admp.ro.
 
Mai mult de atat,ea a dezvaluit ca nu s-a intalnit inca cu Miohaela Radulescu: "Nu ne-am intalnit inca, dar din perspectiva mea va puteti astepta doar la normalitate, maturitate si profesionalism. Nu stiu ce vor sa vada altii, dar stiu ce pot eu sa ofer: eleganta in atitudine si concentrare pe ce am eu de facut. Rolul juratilor e foarte important in acest show si imi asum faptul ca prioritatea mea e sa-mi canalizez atentia asupra concurentilor si sa comunic bine cu juriul. Fiecare om din aceasta echipa mare, sunt convinsa, va pune umarul pentru ca, impreuna, sa cream un succes.", a mai spus ea. 
 
print
Stiripesurse.ro
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
X