Vedete

Andreea Marin, dezvăluire neaşteptată despre Violeta: ”Nu prea era atrasă, dar...”

Andreea Marin are o relaţie cu totul şi cu totul specială cu fiica ei, Violeta, iar de curând, vedeta a povestit că micuţa a început să-i calce pe urme în ceea ce priveşte stilul de viaţă sănătos.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Andreea Marin, dezvăluire neaşteptată despre Violeta: ”Nu prea era atrasă, dar...”
icon photo
 
Faptul că Andreea Marin are o relaţie specială cu fiica ei, Violeta, nu este niciun secret pentru nimeni, însă de curând, aceasta a făcut o dezvăluire inedită pe contul personal de socializare. 
 
Mai exact, ea a explicat, în cadrul unei postări pe contul personal de socializare, că fiica ei nu era un fan al salatelor, însă de curând a început să le includă în alimentaţia ei. 
 
„Bunătăţi de la mămica! Pitica mea nu prea era atrasă de salate, preferă roşiile simple şi… atât! Dar iată că, uşor-uşor, văzând obiceiurile mamei, a venit cu noi idei: întâi a gustat, apoi… nicio salată fără ea! Şi m-a anunţat că vrea să alerge zilnic în aer liber şi să meargă cu mine la sport. Poftă vine mâncând?! #motheranddaughter #healthylifestyle #love #life”, a explicat Andreea Marin.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune