Vedete

Andreea Marin, în lacrimi în faţa a zeci de oameni! Motivul pentru care nu şi-a putut stăpâni emoţiile!

Andreea Marin a izbucnit în lacrimi astăzi, chiar în faţă camerelor de filmat! Frumoasă brunetă a făcut o confesiune grea şi spune că această drama prin care a trecut a marcat-o pe viaţă. Ce a întristat-o pe zână atât de tare, aflaţi chiar de la ea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Andreea Marin, în lacrimi în faţa a zeci de oameni! Motivul pentru care nu şi-a putut stăpâni emoţiile!icon photo

Andreea Marin n-a mai plâns de ani întregi cum a făcut-o astăzi. Nici măcar la ultimul divorţ nu şi-a arătat durerea în faţa camerelor. Oare ce s-a întâmplat de a emoţionat-o pe zână până la lacrimi?

” Azi-noapte… eu dorm cu fetiţa mea şi adormim împreună, cu poveştile noastre şi după asta eu mai stau şi o privesc pentru că este cea mai importantă realizarea a vieţii mele. Nu este nimic mai important din ce am putut să fac.”, a mărturisit Andreea.

Andreea Marin, în lacrimi în faţa a zeci de oameni! Motivul pentru care nu şi-a putut stăpâni emoţiile!


Mama fiind, Andreea Marin a fost răscolită de povestea unei copile ai cărei părinţi au murit. Tânăra de 19 ani a vorbit deschis, în cadrul unei conferinţe UNICEF, despre trauma pe care a trăit-o. Cu vocea tremurândă şi cu ochii înceţoşaţi, Andreea a făcut o mărturisire în faţa tuturor.


”Am fost foarte impresionată atunci când Paulina a luat cuvântul pentru că noi avem nişte lucruri profunde în comun. Tot la 9 ani mi-am pierdut şi eu mama. A murit în braţele mele după un accident.”, a mai precizat Andreea.


Vedeta care este implicată în mai multe proiecte umanitare a participat astăzi la o conferinţă UNICEF care vine în ajutorul copiilor abandonaţi de părinţi.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune