Vedete

Andreea Marin, intalnire cu iubitul, in Malta! "M-am revazut cu omul meu drag" Ce spune despre o posibila mutare impreuna

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Andreea Marin, intalnire cu iubitul, in Malta! "M-am revazut cu omul meu drag" Ce spune despre o posibila mutare impreuna
icon photo

Andreea Marin traieste din nou o poveste de dragoste frumoasa, care ii aduce un zambet larg pe chip, in ciuda faptului ca relatia este una la distanta.


Profesia este cea care ii tine pe cei doi la departare, insa Andreea Marin spera ca acest lucru sa se schimbe la un moment dat.

"Zana" a petrecut cateva zile in Malta, alaturi de iubitul ei, cu care se intalneste la fiecare doua saptamani.

"Sunt omul care tinde spre echilibru dar nu l-am avut dintotdeauna, ziua de 24 de ore este prea scurta pentru mine. La 20 de ani cautam sa dovedesc ca pot ca imi gasesc drumul meu. Atunci era o lupta, azi sunt matura, stiu ce vreau. stiu pe ce ma bazez.

Ma simt asa cum sunt. Cu fiecare palma pe care o primesti de la viata, inveti. Am invatat ca oamenii trebuie sa dovedeasca ca sunt capabili de increderea pe care tu o investesti in ei. A fost un weekend in care m-am revazut cu omul meu drag. Facem asta destul de des, desi avem cariere care ne tin la distanta pentru un timp, lucrurile se vor rezolva din acest punct de vedere... 

Eu am o fetita aici, aici e tara amândurora... ne-o dorim, impreuna. Din timp, in timp ne vedem. Acum ne-am vazut in Malta, la jumatatea drumului. Poti trai zi de zi in casa cu cineva si sa nu te bazezi pe omul acela. Vorbim de 100 de ori pe zi,  azi e mai usor. Nu trec perioade mari fara sa ne vedem. O data cam la doua saptamâni. Asa am cazut de acord amândoi... el are o meserie care cere discretie, lucreaza intr-un colt de lume in care lucrurile nu sunt asezate. E mai bine asa. Nu vreau sa fac comparatie, traiesc in echilibru si pun un semn egal intre starea de echilibru si cea de fericire.". a spus ea la un post de televiziune.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New Yorkicon photo

Vedete

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Iasmina, romanca ce va pune mana pe Statuia Libertatii peste doar cateva saptamani, este o tinerica, frumoasa foc, din Timisoara care se pregateste acum pentru emotii cum nu a mai avut pana acum. Nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca ea urmeaza sa fie personajul principal al nuntii anului din New York.

Titlu secțiune