Vedete

Andreea Marin, mărturisiri emoţionante despre fiica ei: ”Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat o...”

Viaţa Andreei Marin nu a fost deloc uşoară, însă vedeta a reuşit să facă faţă cu brio provocărilor, iar de curând a vorbit despre relaţia minunată pe care o are cu fiica ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Andreea Marin, mărturisiri emoţionante despre fiica ei: ”Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat o...”icon photo
A trecut prin trei divorţuri, însă a reuşit să depăşească momentele dificile cu ajutorul fiicei ei, Violeta, care i-a fost mereu alături. 
 
”Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat o forţă interioară care m-a salvat în multe situaţiile dificile din viaţă. Sunt un om armonios! Îi mulţumesc pentru şansele pe care le-am primit. Fiica mea este prima care mă ridică! Este o asemănătoare uimitoare între noi două. Semănăm foarte bine cu o singură excepţie, ochii sunt ai bunicii. Sunt o mândră mămică de fetiţă de 10 ani. Mă bucur tare mult, eu mă văd la fel de tânăra. Sunt mai moderată, mai calmă şi mai echilibrată astăzi. Ea este o fată înaltă, corpul este perfect asemănător cu al meu. Mă uit la ea şi mă văd pe mine în copilărie", a mărturisit Andreea Marin

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune