Vedete

Andreea Marin, prima declaratie dupa ce s-a aflat ca va fi colega cu Mihaela Radulescu: “Tot ce am de facut este sa…”

Andreea Marin si Mihaela Radulescu se vor intalni, in curand, fata in fata, in cadrul emisiunii din care vor face parte, iar acest lucru i-a determinat pe multi sa se intrebe cum se vor purta cele doua rivale.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Andreea Marin, prima declaratie dupa ce s-a aflat ca va fi colega cu Mihaela Radulescu: “Tot ce am de facut este sa…”
Daca Mihaela Radulescu a spus ca stie sa faca diferenta intre munca si altele, Andreea Marin a vorbit si ea despre relatia pe care o va avea cu aceasta: "Sunt o fire constructiva si ceea ce stiu deja din experienta mea ca producator de formate de televiziune mari e ca succesul este atins doar atunci când fiecare membru al echipei isi face treaba bine si pune umarul de pe pozitia pe care se afla. Tot ce am eu de facut este sa imi urmez misiunea de jurat cu credinta, seriozitate si eleganta. Cele mai mari asteptari le am de la mine, asadar. Si totul va fi bine daca fiecare membru al echipei isi va intelege propriul rol, vazându-si cu seriozitate de treaba sa. E un puzzle, ideea e sa il completam impreuna.", a dezvaluit ea, pentru Unica. 
Mai mult de atat, vedeta a spus ca este incantata sa faca parte din acest proiect, intrucat dansul este pasiunea ei, ce a ajutat-o sa aiba o atitudine eleganta: "Corpul meu a invatat eleganta si atitudinea feminina din dans, precum si sincronizarea cu partenerul, treaba grea pentru un om ca mine, obisnuit sa cladeasca si sa decida singur in viata. Spinarea mea a invatat sa stea dreapta, chipul meu sa zâmbeasca si când e dublat de efort. Mintea mea sa se bucure de reusita. Dansul m-a marcat si cumva simt ca am trecut si prin viata in ritm de dans.", a mai spus ea
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune