Vedete

Andreea Raicu a spus adevarul: Nu s-a intalnit in Seychelles cu Laura Cosoi, asa cum s-a scris!

Andreea Raicu s-a intors de curand din vacanta in Insulele Seychelles. Recent, fosta prezentatoare de televiziune si Laura Cosoi postasera imagini cu ele impreuna si s-a scris ca s-ar fi intalnit acolo intamplator! Raicu a spus adevarul!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Andreea Raicu a spus adevarul: Nu s-a intalnit in Seychelles cu Laura Cosoi, asa cum s-a scris!icon photo
Andreea Raicu a fost astazi invitata la Teo Show si a vorbit despre vacanta ei din Insulele Seychelles. 

 

Fosta prezentatoare a tinut sa lamureasca ce s-a scris despre ea si Laura Cosoi. Cele doua vedete din Romania nu s-au intalnit acolo intamplator, ci au plecat impreuna din Romania! "Am plecat impreuna, ne-am organizat plecarea impreuna din Romania", a declarat Andreea Raicu. 

 


"Avem nevoie sa ne deconectam, ai timp sa stai cu tine, te deconectezi de la tot si stai cu tine. Ne-a fost frica de crabi, erau multi pe stradute. De toate dimensiunile. Si mai aveau un pic si ne muscau", a spus Andreea Raicu in emisiunea Teo Show.

 

Cand s-a intors din vacanta, Andreea a stat singura cateva zile "Am avut nevoie de doua zile sa ma readaptez. Nu am vorbit cu nimeni, decat cu mama, atat", a mai declarat Raicu.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune