Stiri

Andreea, soţia lui Cabral Ibacka, dependentă de adrenalină! Până unde a ajuns cu pasiunea pentru viteză

Andreea şi Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai frumoase şi solide cupluri din showbiz, iar acum vedeta a vorbit despre relaţia pe care o are cu prezentatorul TV şi, mai mult de atât, a acceptat provocarea de a-şi etala capacităţile la volan.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Andreea, soţia lui Cabral Ibacka, dependentă de adrenalină! Până unde a ajuns cu pasiunea pentru viteză
Pasionată de automobile, Andreea Ibacka a vorbit, la WOWbiz, despre pasiunea pentru cai putere: ”Cred că întotdeauna mi-a plăcut să fiu aşa, mai vitezomană.  Am permis de la 18 ani, de 13 ani, iar planul pentru acest an ar fi să mai adaug nişte categorii la permis, dar asta înseamnă să mai învăţ, să mai dau examene, pentru că ne-am luat o rulotă şi-mi doresc să o conduc.”, a dezvăluit ea.

Întrebată cum face să fie mereu aranjată, Andreea a spus că nu-şi petrece mult timp în baie: ”De obicei, mireasa e el. Îmi ia 40 de minute să fiu gata.”, a mai spus soţia lui Cabral, care n-a evitat nici subiecul ”copii”: ”Când vrea Dumnezeu, noi îl aşteptăm. Suntem pregătiţi. Până de curând voiam să fiu mamă de băiat, dar acum mi-e indiferent. Îmi doresc 2, 3. Am trei câini şi mi se par puţini. Conduce şi el, nu vă faceţi griji.”.


De asemenea, aceasta a vorbit şi despre calităţile şi defectele pe care le au: ”Au trecut atâţia ani...M-am îndrăgostit mai greu de el, dar mi-a demonstrat că e un om foarte spontan şi foarte sufletist. Mi-a plăcut şi fizicul lui, de prăjiturică. Nu-mi place că e vulcanic. Ne trântim telefoanele, dar na...Am, uneori, tendinţa să cred că fac lucrurile cel mai bine, iar cea mai bună calitate e că sunt grijulie. Am lucrat la bancă trei ani, am terminat Finanţe Bănci. Deşi, viaţa m-a adus pe alte căi, nu pot să spun că nu eram mulţumită. Îmi reproşează că nu am mai multe pijamale sexy. Să fim serioşi, că nici noi nu primim şase pătrăţele.”, a mai precizat Andreea înainte de a se urca la volan şi de a-şi testa abilităţile de şofer.

Ce a ieşit, vedeţi mai sus!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune