WOW

Andreea Tonciu, dans super senzual la bara! A primit o oferta de 20.000 de dolari pe luna! Vezi aici imaginile incendiare!

Andreea Tonciu a pierdut un pariu si a fost nevoita sa invete sa danseze la bara. Chiar daca la inceput nu s-a descurcat foarte bine din cauza ca nu avea rezistenta la efort, vedeta TV a reusit intr-un final sa realizeze super miscarile pe care le-a invatat de la coregraful Petrisor.
STIRILE
WOW
Publicat Vineri, 30 Noiembrie 2012 18:46

Pentru ca a dansat chiar de ziua ei, Andreea a primit cadou intr-o emisiune de la Pro TV o excursie la Paris. Si pentru ca nu a mai fost niciodata acolo, diva a avut nevoie de translator, iar Ionita de la Clejani s-a oferit sa o invete limba franceza.

In aceeasi zi, Tonciu a primit si o oferta din partea milionarului Cornel Tabacaru, care isi doreste sa o vada dansand pe vasul sau de croaziera. Salariul pe care i-l ofera este de aproape 20.000 de dolari pe luna.

Aflat in aceeasi emisiune, Nicolae Mitea, iubitul Andreei, a marturisit ca el nu ar lasa-o pe vedeta sa se angajeze pentru Tabacaru: "Ca iubit al ei, eu unul nu as fi de acord sa dansez acolo."

In schimb, Andreea a spus sincera: "Eu ma mai gandesc!". La final, oferta s-a dovedit a fi o farsa.

print
Sarbatoarea Sf. Dumitru. Ce inseamna daca ploua sau ninge pe 26 octombrie si de ce trebuie achitate toate datoriile pana la aceasta data
Sarbatoarea Sf. Dumitru. Ce inseamna daca ploua sau ninge pe 26 octombrie si de ce trebuie achitate toate datoriile pana la aceasta data
X