WOW

Andreea Tonciu, dans super senzual la bara! A primit o oferta de 20.000 de dolari pe luna! Vezi aici imaginile incendiare!

Andreea Tonciu a pierdut un pariu si a fost nevoita sa invete sa danseze la bara. Chiar daca la inceput nu s-a descurcat foarte bine din cauza ca nu avea rezistenta la efort, vedeta TV a reusit intr-un final sa realizeze super miscarile pe care le-a invatat de la coregraful Petrisor.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 30 nov 2012

Pentru ca a dansat chiar de ziua ei, Andreea a primit cadou intr-o emisiune de la Pro TV o excursie la Paris. Si pentru ca nu a mai fost niciodata acolo, diva a avut nevoie de translator, iar Ionita de la Clejani s-a oferit sa o invete limba franceza.

In aceeasi zi, Tonciu a primit si o oferta din partea milionarului Cornel Tabacaru, care isi doreste sa o vada dansand pe vasul sau de croaziera. Salariul pe care i-l ofera este de aproape 20.000 de dolari pe luna.

Aflat in aceeasi emisiune, Nicolae Mitea, iubitul Andreei, a marturisit ca el nu ar lasa-o pe vedeta sa se angajeze pentru Tabacaru: "Ca iubit al ei, eu unul nu as fi de acord sa dansez acolo."

In schimb, Andreea a spus sincera: "Eu ma mai gandesc!". La final, oferta s-a dovedit a fi o farsa.

print
Stiripesurse.ro
Cutremur de 6,2 pe Scara Richter, sambata! S-a simtit pana in capitala
Cutremur de 6,2 pe Scara Richter, sambata! S-a simtit pana in capitala
X