Biz

Andreea Tonciu a dat de greu! "Nu mai pot sa ma incalt, nu mai pot sa fac nimic singura"

Andreea Tonciu a dezvaluit ca sarcina ei e destul de grea si nu mai poate sa se incalte!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 8 mar 2016


Intr-un interviu acordat unui post de televiziune, Andreea Tonciu a vorbit despre sarcina ei, despre casatoria religioasa, dar si despre luna de miere.

"Am început să obosesc, să nu mă mai încalţ singură, nu mai pot să fac nimic singură. Soţul mă ajută. Trebuie să fiu foarte atentă. În urmă cu două zile am stat în bucătărie toată ziua şi mă durea spatele.", a declarat Andreea Tonciu.

"Eu nu am cumpărat deocamdată nimic pentru că stau la apartament. Până o să fie gata casă o să stau la mama, ea o să mă ajute. Casa cea nouă s-ar putea să fie chiar lângă ea", a mai spus aceasta.

"Dacă o să fac botezul după nuntă, Rebecca o să aibă patru luni, o să fie prea mare. Luna de miere este stabilită de multă vreme. O să mergem în Maldive, dar nu ştiu dacă în septembrie după nuntă, sau dacă nu în iarnă. Dar până atunci o să merg la naşa în America (nr. Anamaria Prodan)", a mai declarat bruneta.

print
Stiripesurse.ro
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
X