Vedete

Andrei Gheorghe a murit cu o durere in suflet. Asta sustin numerologii despre care pier intr-o zi de 19

Andrei Gheorghe a murit cu un mare regret in suflet. Asta sustin numerologii

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Andrei Gheorghe a murit cu o durere in suflet. Asta sustin numerologii despre care pier intr-o zi de 19icon photo

Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani din cauza unor probleme cardiace. Omul de radio a fost gasit, fara suflare, in baia casei sale din Voluntari. Acesta a avut o viata zbuciumata, presarata cu succese, dar si cu multe deceptii si scandaluri.

Data mortii lui, 19 martie, ne spune, conform numerologilor ca protagonistul nostru nu a trecut intr-o lume mai buna cu sufletul impacat.

Numarul 19 inseamna razboi launtric, agonie, neliniste. Se spune ca oamenii care pleaca dintre noi, intr-o zi guvernata de numarul acesta, duc povara unui mare regret.

Andrei Gheorghe a murit cu un regret in suflet. Uite cum se descria omul de televiziune

Jurnalistul povestea intr-un interviu pentru Adevarul, in urma cu doi ani, despre framantarile sale si ce il face sa reactioneze.

"Sunt un sceptic, sunt aici de atâta amar de vreme, nu m-ai prins niciodată contrazicându-mă. Zic multe despre mine, dar niciodată altele. Sunt acelaşi. Nu suport proştii, reacţionez repede, mă rog la Dumnezeu să mă scape de mânie şi de furie, care mă mănâncă pe dinăuntru, să-mi dea înţelepciune. Ăsta sunt. Şi dacă îţi sunt prieten, nu sunt dur, arogant, din contră sunt calin şi pupăcios.", povestea Andrei Gheorghe.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune