Paparazzi

Andrei Stefanescu, in rolul de tatic! Ce a facut artistul de la Alb Negru cand fiul lui a inceput sa planga! VIDEO EXCLUSIV

Andrei Stefanescu, solistul de la Alb Negru, e topit dupa fiul lui in varsta de aproape un an. Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe artist in ipostaze geniale!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Andrei Stefanescu, in rolul de tatic! Ce a facut artistul de la Alb Negru cand fiul lui a inceput sa planga! VIDEO EXCLUSIVicon photo

Lui Andrei Stefanescu i s-a schimbat complet viata dupa ce a venit pe lume fiul lui. Partenera cantaretului, Antonia, l-a facut pentru prima oara tata pe Andrei, in februarie 2017, cand l-a nascut pe micutul Ayan.

Artistului ii place se pare rolul de tatic si este extrem de grijuliu cu baietelul lui. Daca nu e plecat la concerte sau inregistreaza piese in studio, Andrei Stefanescu este singur cu Antonia si micutul Ayan, iubirile lui cu care adora sa-si petreaca majoritatea timpului.

Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe taticul Andrei Stefanescu, zilele trecute, intr-un centru comercial din Capitala. Acesta a iesit la cumparaturi cu Antonia si micutul Ayan.

Baietelul a stat mai mult in bratele mamei, in timp ce tatal impingea caruciorul. Andrei nu a prea intrat prin magazine, el preferand sa astepte pe culoarul mall-ului. Antonia insa s-a uitat la haine si produse cosmetice, nefiind incomodata de micutul pe care-l tinea in brate.

Dupa ce a obosit sa-l care, mamica l-a pus pe Ayan in carucior, moment in care a inceput “spectacolul”. Baietelul a inceput sa planga si sa tipe. Taticul Andrei a fost pe faza si a incercat sa-i distraga atentia cu o jucarie, iar mama i-a bagat biberonul cu lapte in gura.

 


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Pembe este ceruta in casatorie

icon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Pembe este ceruta in casatorie

In episodul de azi din "Dragoste si ura", Pembe este prinsa cu “mata-n sac”.

Titlu secțiune