Vedete

"Blestemata sa fii, o sa iti aprind lumanari la biserica sa ai numai ghinioane... Stricato" - Uite cine o jigneste in ultimul hal pe Antonia

Antonia a postat o imagine cu ea pe internet si a dat nastere la o cearta pe cinste intre ascultatoarele ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: I.M.D.


Din cauza apropierii ei de Velea, toata lumea speculeaza ca intre ei este o relatie intima pe care ei o neaga. Fanii deja s-au impartit in doua tabere, una pro si alta contra Antonia.

Din nefericire pentru ea, cantareata a inceput sa fie vazuta 'distrugatoare de casnicii' de multe din femeile care obisnuiau sa ii asculte muzica. Dar in apararea ei sar alte persoane care sunt de parere ca Antonia nu a gresit cu nimic.

"Aici o tachinati,o criticati dar la concerte vreti poze si autografe!Nu stiu cine e prefacut!Lasati-o in pace!", "n-are ma nici o treaba cu velea, poate au avut si ei o aventura, doua, dar nici nu se merita sa incerce ceva mai mult." VERSUS "blestemata sa fii, o sa iti aprind lumanari la biserica, ca sa ai numai ghinioane,,,stricato", "nu ii este rusine", "ce panarama ai ajuns", "distrugatoareo de casnicii".

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"icon photo

Vedete

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"

Diana Belbita de la Exatlon are o mama de nota 10. Femeia e cea mai mare sustinatoare a luptatoarei.

Titlu secțiune