Vedete

Antonia, devastată de durere! Bunicul ei, operat pe cord!

A trecut prin momente dificile atunci când a fost eliminată din cadrul show-ului de dans, iar acum Antonia a primit o nouă lovitură, întrucât bunicul ei a ajuns la spital.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Antonia, devastată de durere! Bunicul ei, operat pe cord!
Diagnosticat cu stenoză cardiacă, bunicul artistei va fi supus unei intervenţii chirurgicale care costă 8.000 de euro.

Nu este prima încercare pentru Mihai Constantinescu, în vârstă de 72 de ani, care în urmă cu puţin timp a reuşit să învingă cancerul faringian.

”Tata obosea foarte repede şi avea ameţeli pentru că nu se mai oxigena cum trebuie creierul. Am fost la spital, am făcut toate analizele de rigoare, iar medicii au depistat că valva de la inimă nu se mai închide cum trebuie, iar sângele nu mai circula ca la o persoană normală. Ni s-a recomandat să facem cât mai repede cu putinţă operaţia de înlocuire a valvei aortice”, a declarat pentru Click Denise Iacobescu, mama Antoniei.


De asemenea, ea a precizat că medicii au amânat intervenţia din cauza vremii capricioase: ”Deşi reprezintă o urgenţă, medicii ne-au spus să mai aşteptăm până se face vremea mai bună”, a mai precizat mama Antoniei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune