Vedete

Antonia, în centrul unui scandal! S-a îmbrăcat aşa, iar fanii au criticat-o dur: ”Praf. Doamne fereşte”

Antonia nu se fereşte să îmbrace ţinute care mai de care mai îndrăzneţe, iar de această dată artista a stârnit o adevărată discuţie aprinsă printre fani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Antonia, în centrul unui scandal! S-a îmbrăcat aşa, iar fanii au criticat-o dur: ”Praf. Doamne fereşte”


A fost protagonista unei şedinţe foto cu totul şi cu totul deosebită şi a ţinut să le arate şi fanilor ce haine a îmbrăcat. Totuşi, prietenii ei virtuali n-au fost prea încântaţi, întrucât ei au considerat că artista a dat-o în bară.
 


“Praf îmbrăcată”, “Daca fac abstracţie de bluza descheiată şi nu văd ca e combinezon, pot spune ca semeni cu Elvis Presley! ”, „Din ce în ce te prosteşti mai mult”, „Doamne fereşte”,  au comentat fanii de pe contul de socializare.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!icon video

Vedete

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!

Toata Romania vorbeste despre crima odioasa care a avut loc in urma cu doua zile, in statia de metrou Dristor 1. O tanara de 25 de ani a fost impinsa pe sine de o femeie pe care nu o cunostea. S-a zbatut sa se ridice, dar atacatoarea a lovit-o cu piciorul in fata, Alina gasindu-si sfarsitul sub rotile trenului.

Titlu secțiune