Vedete

Antonia, mărturisiri neaşteptate, la scurt timp după ce a părăsit show-ul de dans! Ce a dezvăluit în direct, la TV!

Antonia şi-a dorit cu ardoare să facă show în cadrul emisiunii de dans, însă norocul nu a fost de partea ei. În cadrul ultimei ediţii, ea a pierdut lupta în faţa lui Sandu Lungu, iar la scurt timp, ea a vorbit despre experienţa trăită.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


 

Antonia, mărturisiri neaşteptate, la scurt timp după ce a părăsit show-ul de dans! Ce a dezvăluit în direct, la TV!

În direct, în cadrul unei emisiuni TV, cântăreaţa a dezvăluit că Alex i-a fost alături atunci când nu-şi mai putea controla lacrimile de emoţie şi dezamăgire.


”Ultima ediţie a fost puţin tristă, cred că a fost cel mai bun dans dintre toate, dar se pare că votul publicului a schimbat decisiv. A fost şocant, nu am avut cuvinte. Nu mi-a fost deloc uşor. O să îmi fie dor de perioada asta. Alex mă susţine foarte mult, mă admiră că am avut curajul să plec de acasă, să îl las pe cel mic. Mă bucur că am facut parte din această emisiune. Le doresc celorlalţi concurenţi să fie puternici şi să se distreze’’, a declarat Antonia.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune