Vedete

Anunt cutremurator al sotiei lui Adrian Daminescu: "Cel care mi-a fost partener de viata aproape doua decenii a parasit aceasta lume in 18 ianuarie 2003!"

Daniela este casatorita de 9 ani cu celebrul solist.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Anunt cutremurator al sotiei lui Adrian Daminescu: "Cel care mi-a fost partener de viata aproape doua decenii a parasit aceasta lume in 18 ianuarie 2003!" icon photo

Cunoscutul solist de muzica usoara Adrian Daminescu (60 de ani) este casatorit de 9 ani cu Daniela (53 de ani), angajata in cadrul Uniunii Nationale a Artistilor din Romania. Interpretul a avut mereu numai cuvinte de lauda pentru Daniela, recunoscand chiar ca aceasta i-a schimbat existenta. 

"Sotia mea m-a schimbat total, este o femeie cu principii foarte stricte. Umblam cu capul in nori, eram artist. Fara ea, acum as fi fost langa Madalina Manole. Ea m-a invatat tot, m-a invatat sa vad oamenii, sa-i simt, sa fiu cu picioarele pe pamant. Iubirea este echilibrul intr-o familie", povestea Daminescu intr-un interviu pentru Acasa TV. In aceasta dimineata, Daniela a postat un mesaj cutremurator in amintirea fostul ei partener de viata, rapus de o boala nemiloasa acum 15 ani, chiar pe 18 ianuarie. 

"Drum lin in lumina si printre stele!"

"DRUM DREPT SI LUMINOS CELOR CARE S-AU RIDICAT LA CER IN ZIUA DE 18 IANUARIE. DUMNEZEU SA II AIBA IN PAZA SA SI SA LE INALTE SUFLETELE. CEL CARE MI-A FOST PARTENER DE VIATA APROAPE 2 DECENII  A PARASIT ACEASTA LUME IN 18 IANUARIE 2003, DUPA O LUPTA CRANCENA CU O BOALA NECRUTATOARE. AU TRECUT 15 ANI, SIGUR, VIATA ISI URMEAZA CURSUL DAR DATORIA NOASTRA, A CELOR RAMASI AICI , PE PAMANT ESTE SA II POMENIM SI PRETUIM PE APROPIATII NOSTRI RIDICATI LA CER. DRUM LIN, IN LUMINA, PRINTRE STELE SI ODIHNA VESNICA. AMIN.", a scris Daniela Daminescu. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”icon photo

Vedete

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”

Gala “Invitatie la nunta” s-a sfarsit, iar la finalul acesteia doar o singura concurenta, din cele sase, a reusit sa primeasca note maxime din partea juratilor.

Titlu secțiune